kantsikring

Her finder du nordsjælland bedste håndværkere, tømrer, brolægger havedesign, brolægning, plænepleje, plænedressing plænerens mosfjerning billigste Frederikssund roskilde ølstykke hillerød flot flotteste have billig faglærte faglært eksperter ekspert specialist have græsplæne græs herregårdssten chaussé rådhusbelægning.

TERRASSE   INDKØRSEL   ARMERING   KANTSIKRING

SKRIDSIKKER BELÆGNING

En vigtig forudsætning for at befæstelser med belægningssten har en lang levetid er, at der etableres en kantsikring. Kantsikringens opgave er at holde sammen på belægningen , således at trafikken ikke skubber stenene fra hinanden, og befæstelsens bæreevne derved reduceres. Særligt hårdt belastede områder som gangstier, kørerområder eller andre for for tung eller hård belastning bør kantsikres.

professionel kantsikring mod udskrdning af fliser i indkørsel

3Kløver kantsikring består af et fundament og en kileformet stødkant i beton. Betonen giver en langt større støtte ud mod en græsplæne, end f.eks. muld og græsrødder, hvilket gør at Belægningens facon og former holdes fast på plads i mange år.

Støder blægningsområdet ud mod f.eks. et bed eller græsplæne, laver vi en undersænkning af betonkanten, således at græsset kan grå tæt til kanten, men rødder (og derved nye skud) ikke kan etableres langs kantens yderste 2-3 cm. Det giver en god afgrænsning som sikerer at græsset bliver hvor det skal !!

Afhængigt at belægningen og kantens funktion kan betonstøbningen have mange udformninger og facon.

Selv om belægningen afsluttes med en speciel randsten, der griber

ind i den øvrige belægning, er det stadig nødvendigt i visse tilfælde, at etablere en støbt kantsikring.

Som en selvfølge er denne del altid omfattet af vores tilbud til dig i forbindelse med nye belægningsområder hvor nødvendigt.

Byens billigste brolægger i nordsjælland

Betyder også en belægning,

- Bundsolidt Håndværk -

der ligger på sin rette plads - i mange år frem!

KLIK PÅ LINKS ØVERST PÅ SIDEN FOR MERE INFORMATION