armering

Her finder du nordsjælland bedste håndværkere, tømrer, brolægger havedesign, brolægning, plænepleje, plænedressing plænerens mosfjerning billigste Frederikssund roskilde ølstykke hillerød flot flotteste have billig faglærte faglært eksperter ekspert specialist have græsplæne græs herregårdssten chaussé rådhusbelægning.

Byens billigste brolægger i nordsjælland
en armeret indkørsel med garati mod lunker

TERRASSE INDKØRSEL ARMERINGKANTSIKRING

Armering og 5 års garanti!

3kløver Armering er løsningen på det problem, som alt for mange husejere frygter – nemlig at den nylagte indkørsel hurtigt bliver vind og skæv. Det sker, når fundamentet ikke er lavet ordentligt og når bilens tryk overføres til indkørslens fliser eller sten, hvorved det underliggende grus sætter sig. Efter få år kan det blive nødvendigt at lægge hele indkørslen om.

3Kløvers fundamenter ifb. med brolægning er altid udført ihenhold til branchestandarden og mere til.. Vi sætter en ære i et godt forarbejde og tilbyder nu en ekstra teknisk sikring af dit anlæg som vi skriftligt giver garanti på! Det ser du ikke hos andre brolæggere!!!

Med 3Kløver Armering som underlag for indkørslen bliver trykket bedre fordelt, og indkørslens fliser eller sten vil derfor blive liggende, hvor de oprindelig blev lagt. Denne løsning er altid indbefattet i vores tilbud mod mérbetaling og i det lange løb bliver en løsning armering således billigere for husejeren, som dermed slipper for at skulle lægge sin indkørsel om og samtidigt har et smukt resultat skriftligt GARANTERET i minimum 5 år!

Fordele ved 3Kløver Armering ved brug i indkørsler:

- Forhindrer nedpresning af underlagsmaterialet.

- Fordeler trykket over hele arealet og reducerer sætning.

- Forøger bæreevnen på grund af armeringens høje friktion og trækstyrke.

- God drænende effekt, fordi nettets struktur i modsætning til en membran tillader vandgennemtrængning.

sådan ser en alm indkørsel ud som ikke er lavet ordentligt

En Indkørsel belastes betydeligt mere og hårdere, end f.eks. dine gangstier eller terrasse rundt om huset og i haven. Dette skyldes naturligvis, at du rent fysisk belaster med større vægt, en gennemsnits bil vejer mellem 1.3-1.7 tons, og så belaster du jo med den mange kilo på 4 koncentrerede områder; dine dæk.

 

Samtidigt vil man jo ofte køre og belaste på de samme få fliser i bredden, da en indkørsel typisk er lang og smal, og ikke kort og bred. Med andre ord så kører og belaster du ofte de samme få fliser eller belægningssten hver gang.

Hos 3Kløver kommer fundamentet før alt andet og grundigheden i denne del er vores speciale!. Vi laver med andre ord Danmarks bedste fundament, før det afsluttende og synlige arbejde laves!. Det er mange gange i fundamentet vi ser at at der sjuskes eller laves hurtige løsninger, da resultatet af dette ikke ses med det samme og lægger skjult i mange år.

Bundsolidt Håndværk -

Er vores motto, som er en gennemgående

leveregel og arbejdsmoral i alt vores arbejde!

Ingen belægning ligger permanent og fikseret, med mindre der støbes fra 1 meters dybde - frostfri dybde!. Med det danske vejr, store udsving i vejret med meget nedbør, hård frost eller udtørring, samt undergrundens liv iform af myrer og andre insekter der undergraver belægninger, vil din belægning være udsat for belastninger som selv det bedste fundament ikke kan sikre.