Udebyg

Her finder du nordsjælland bedste håndværkere, tømrer, brolægger havedesign, brolægning, plænepleje, plænedressing plænerens mosfjerning billigste Frederikssund roskilde ølstykke hillerød flot flotteste have billig faglærte faglært eksperter ekspert specialist have græsplæne græs herregårdssten chaussé rådhusbelægning.

UDEBYG I TRÆ!

Blandt de mange muligheder for flotte, elegante, praktiske og funktionelle konstruktioner i "udearealet" i og omkring dit hus, kan vi her beskrive en række forskellige og alsidige løsninger som vi gennem de seneste år har opført.

Vores fagområder dækker alle konstruktioner inden for træ og sten / murer og tømrer faget, og strækker sig fra mindre konstruktioner som carporte og Terrasser, over i de større og mere krævende opgaver som f.eks. en tilbygning, renovering/udskiftning af tag og energiforbedrende byg og udbedringer.

UDEBYG i TRÆ

Her kan du læse om de overvejelser og muligheder som der er i de tre typiske udebyg opgaver som vi ofte udfører. Vi har også beskrevet arbejdet og opbygningen af tre forskellige konstruktioner, således at du har en tydelig idé om vores grundighed og omhu i arbejdet. 

En carport, en træterrasse og et praktisk redskabsskur, som alle er lavet 100% efter kundens ønske, krav og behov. 3Kløver har i disse opgaver stået for både tegning, udførsel og konstruktion.

Carport

Redskabsskur

Byens billigste brolægger i nordsjælland