AKTUELT NETOP NU:

 

TERRASSE   INDKØRSEL   ARMERING   KANTSIKRING

 

 

 Hvordan byder DU velkommen?

 

 

En lækker, smuk, praktisk, funktionel eller blot enkel indgang til dit hjem, Fortæller en masse om hvem der bor på adressen og hvad øjet kan forvente og glæde sig til, ved de næste skridt.

Investeringen i en flot terrasse, indkørsel eller etablering af nye bede eller plæne er en investering for mange årtier.

En investering som DU, dine gæster og nabolag vil nyde, misunde og bifalde, hver eneste gang den benyttes og som ofte gør livet sjovere og lettere, hvis design og udførsel er lavet professionelt.

Som Investering i kr. og ører er det både enkelt og billigt at beslutte og få glæde af. F.eks. koster 50m2 professionel brolægning ca 1/10 af tilsvarende tagbyg og giver synligt større glæde.

 

 

Værdien ved udskiftnng af en 15-20 år gammel indkørsel kan sagtens være 5-10% af værdien ifb. med vurdering eller salg af dit hus. ... og så byder du evt. NYE ejere hjerteligt velkommen, frem for at skræmme dem væk!.

 

... tænk lige over det?!.. Er dit hus vurderet til 2 mio. og får en flot indkørsel lagt.. Så stiger værdien måske i titusinder OG lokker nye ejere til istedet for at skræmme dem?

 

 

KLIK PÅ LINKS ØVERST PÅ SIDEN FOR MERE INFORMATION

 

 

www.3kloever.dk